Gure berri izateko, jo webgune berrira

2015/05/03

Dantza afaria maiatzaren 9an

Oberena dantza taldeak dantza afaria antolatu du heldu den larunbaterako. Dantzari eta dantzazale guziei irekia izanen da 21:30etatik aurrera Sanfermin peñan.
Oberena dantza taldea ha preparado una cena con bailables para el próximo sábado. Está abierta a dantzaris y amantes de las danzas. Será a partir de las 21:30 en la peña San Fermín.

Jauziak, jotak, porrusaldak, mazurkak, zortzikoak… denetarik izanen da maiatzaren 9ko dantza afarian. 75. urteurreneko ekitaldietako bat da, baina dantzari eta dantzazale orori irekia. 21:30ean izanen da afaria Sanfermin peñan eta ondoren dantzaldia. Afariak 20 euro balio du, eta parte hartu nahi duenak dirua ES4030350101941010023883 kontu zenbakian sartu beharko du maiatzaren 6a aurretik. Kontzeptuan lagun kopurua eta kontaktua (telefono zenbakia edo e-maila) paratu beharko da. 120 lagunera ailegatzerakoan ez da jende gehiagorik onartuko.

Menua:
-Entsalada piper, mendrezka, oliba, pistatxo eta hazi ogiarekin
-Patea mahaspasa ogi xigortuarekin
-Barrengorriak urdaiazpikoarekin
-Txerri iberiko masailak
-Mandarina sorbetea
-Ogia
-Edaria: Principe de Viana ardo beltza,
 sagardoa edo ura
-Kafea eta kopa

Dantza afariko kartela
Jauziak, jotas, porrusaldas, mazurkas, zortziko… habrá oportunidad de bailar de todo en la dantza afaria del 9 de mayo. Será un acto más del 75 aniversario del grupo, pero abierto a todas y todos los dantzaris y amantes de la dantza. La cena comenzará a las 21:30 en la peña San Fermín. La cena cuesta 20 euros y para participar habrá que ingresar el dinero en el número de cuenta ES4030350101941010023883 antes del 6 de mayo. En el concepto hay que poner el número de comensales y un contacto (número de teléfono o dirección de e-mail). Cuando se llegue a 120 se cerrará el plazo de inscripción.

Menú:
-Croquetas
-Ensalada de pimien-
tos, ventresca, aceitunas, pistachos y pan de pipas
-Pate con tostadas con pasas
-Champiñones con jamón
-Carrilleras ibéricas
-Sorbete de mandarina
-Pan
-Bebida: Tinto Principe de Viana, sidra o agua
-Café y copa

No hay comentarios: